fb
0

Vizualizare coș

Coşul dumneavoastră este gol!
+40312294540 luni-vineri 09:00-17:30

Returnare

RETUR: În temeiul BDS-515-88-М12, termenul de garanție al pantofilor este 30 de zile. Reclamații, returnarea mărfurilor și înlocuirea se primesc numai la următoarea adresă: Strada Vladaiska reka, nr. 8, Sofia 1510, Bulgaria (tel.: +40312294540, +359 878389006)

Reclamații pentru defecte vizibile se pretind în termen de 3 zile de la achiziționarea mărfurilor, iar pentru defecte ascunse la descoperirea acestora, dar nu mai târziu de expirarea termenului lor de garanție.

Costurile de returnare a produsului, legate de reclamația și trimiterea unui produs nou sunt suportate de client. În conformitate cu art. 120 din legea privind protecția consumatorilor, indiferent de garanția comercială, vânzătorul este responsabil pentru lipsa conformității produselor cu contractul de vânzare conform acestei legi.

În cazul în care articolele comandate de dumneavoastră nu corespund așteptărilor voastre, puteți renunța la contractul încheiat de la distanță, conform condițiilor art. 55 din legea referitoare la protecția consumatorilor. În aceste cazuri costurile ocazionate cu transportul produselor sunt suportate de client. În cazul unor defecte care pot fi îndepărtate, pantofii se repară în termen de până la 30 de zile. Producătorul nu acceptă reclamații în cazuri de exploatare necorectă! Dacă pantofii primiți de dumneavoastră nu corespund mărimii dorite, n-i le puteți trimite înapoi.Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original , să nu fie utilizate și fără nici un defect. Returul trebuie să fie însoțit de documentele originale pe care le-ati  primit la primirea comenzii si cu formularul de returnarea produsului returnat completat .

Înlocuirea se face prin returnarea sumei de bani a produselor returnate într-un cont bancar . Costurile ocazionate cu returnarea și trimiterea produselor sunt suportate de client.Vă recomandăm sa feceți retur prin DPD courier.

Repararea sau eliminarea unor defecte a incalţămintelor se realizează în timp de 30 de zile.

 Data limită de returnare a sumei in contul dat de Dvs este de 14 zile de la primirea coletului la adresa destinată.

 Formularul de returnare puteti copia de aici.