+40312294540
Măsura încălțărilor
Înainte de a cumpăra online, Tendenz recomandă clienților săi să măsoare lungimea propriilor tălpi sau branțurile unor pantofi potriviti ca măsura.

Cum se măsoară tălpile?
Ţineti talpa pe o coală şi trasaţi marginile acesteia cu ajutorul unui creion, încercaţi să nu mişcaţi creionul, în aşa fel încât conturul să reflecte cât mai exact măsura tălpii.
Pentru a vă asigura că măsuraţi corect, încercaţi să ţineti talpa dreaptă. Puteţi ruga pe cineva să vă ajute cu trasarea conturului. După ce aţi trasat, măsuraţi conturul tălpii de la călcâi până la cel mai lung deget.
Experienţa ne-a arătat ca uneori măsurile tălpilor stângi şi drepte diferă, aşadar vă recomandăm să le măsuraţi pe ambele.

Cum se măsoară branţurile?
Înainte de toate, verificaţi ca branţurile să se potrivească la fix încălţărilor dumneavoastră- este posibil ca acestea să fie un pic mai mari şi să se fi strâns în pantof, sau prea mici şi să lase un loc liber în vârful sau spatele pantofului. Luaţi în seamă aceste lucruri atunci când vreţi să măsuraţi branţurile. Scoateţi branţul dintr-o pereche de pantofi care vi se potrivesc şi măsuraţi lungimea acestuia.

Cum aflaţi măsura potrivită?
După ce aţi măsurat lungimea tălpii trebuie sa adăugaţi 0,5 cm (1 cm pentru bărbaţi) pentru a determina măsura corectă pentru pantofi.
Exemplu: În cazul în care talpa dumneavoastră are lungimea de 23 cm, adăugaţi 0,5, valoarea obţinută fiind de 23,5 cm. În tabel se poate observa că pentru 23,5 cm măsura potrivită este 36.

Recomandări pentru determinarea numărului potrivit:
Dacă aveţi dificultăţi în determinarea măsurii potrivite, ne puteţi contacta, menţionându-ne lungimea tălpii sau a branţului, în centimetri.
Chiar şi în urma determinării numărului prin metoda măsurării tălpii, nu vă putem garanta ca veţi fi 100% satisfăcuţi de măsura pantofilor pe care ii veţi primi. În cazul în care nu sunteţi multumiţi cu măsura primită, vă putem schimba pantofii cu unii cu o măsură diferită în 14 zile lucrătoare.
Măsurile branţurilor din tabel se referă la dimensiunile standard în centimetri şi pot fi folosite pentru a determina numărul pantofilor. Se poate întâmpla ca producătorii să aibă măsuri diferite ale pantofilor, astfel, vă recomandăm să verificaţi şi măsura în centimetri indicată în descrierea fiecărui model.
© Copyright 2018 Tendenzstore. All rights reserved.